Covrigi congelati

Spre deosebire de alte alimente care isi pierd din caracteristici, aluatul congelat capata fragezime si la finalul procesului tehnologic confera covrigilor o textura atragatoare.
Covrigii congelati nu contin E-uri si nu contin aditivi. Caracteristica principala a covrigilor congelati este ca acestia sunt 100% naturali.

INGREDIENTE:

  • faina alba de grau
  • apa
  • drojdie
  • zahar
  • grasime vegetala
  • ameliorator
  • ulei
  • sare iodata

Covrigii congelati contin gluten din grau.

Temperatura de depozitare a covrigilor congelati este de -18 ºC si termenul de valabilitate este de 3 luni. Modul de ambalare este de 50 covrigi/punga si transportul este GRATUIT pana la usa magazinului dumneavoastra.
Avantajele pe care le ofera achizitionarea covrigilor congelati sunt dublate de experienta, tehnologia, constanta stocurilor si capacitatea de productie a fabricii companiei CIBIBON.
Produsul purtand denumirea de "covrig congelat" este un produs 100% romanesc.



INFO

De ce sa-ti cumperi malaxor cand poti functiona mult mai usor?
Alaturi de covrigii congelati iti depasesti targetul. Toate investitiile in tehnologie, consumabile si personal lucrativ din varianta clasica a unei simigerii sunt reorientate acum catre capacitatea maxima de productie si livrare. Afacerea ta va merge uns.


Congelat inseamna simplu, rapid si de durata.
Iti place atunci cand se formeaza coada in fata simigeriei tale? De ce n-ar fi un obicei zilnic? Cu cat produci mai repede si mai usor cu atat mai mult timp si bani iti raman sa investesti in imagine sau promovare.


Afacerea cu miros de covrigi calzi e simpla, echipamentele necesare unei simigerii se achizitioneaza de la o franciza cu covrigi iar spatiul necesar poate fi de 25 mp.